Over Ons

Hallo! Welkom op de website van Den Ateljee in Brecht.

Wij zijn Jan & Aline en enkele jaren geleden namen wij een grote stap in het onbekende en openden we een interieurwinkel in Brecht.
Samen een zaak starten in verlichting, kleine meubelen en cadeauartikelen leek ons op het lijf geschreven met Jan's achtergrond als elektricien, en de mijne als interieur- en kleuradviseur. In juli 2019 verhuisden we van een huurpand naar ons eigen pand op het heiken 41. Een pand met een mooie geschiedenis en vele authentieke elementen. 

Bij ons vind je een uitgebreid gamma aan verlichting, kleine meubels, woon- en modeaccessoires en geschenk- en decoratieartikelen. Je kan bij ons ook terecht voor licht- en interieuradvies op maat en plaatsing van verlichting .

Daarnaast bieden wij ook totaalprojecten aan. Hierbij kan worden samengewerkt met architecten, interieurarchitecten en een interieurstyliste. Voor uw elektriciteitswerken werken we samen met professionele en betrouwbare elektriciens. Natuurlijk staan wij ook open voor een samenwerking met jullie eigen architect, elektricien of aannemer.

Wij staan je graag bij in de zoektocht naar de juiste verlichting en/of meubeltjes, ook als je op zoek bent naar een tof cadeau ben je bij ons aan het juiste adres.

Snuister rond in onze webshop en kom zeker eens een bezoekje brengen aan onze showroom.
Heb je advies nodig? Neem hier contact met ons.