Outdoor

Buitenverlichting

Licht is in de eerste plaats functioneel. Denk maar aan het pad naar de voordeur dat verlicht moet worden, of het licht dat maakt dat je oprit goed zichtbaar is. Ook zorgt tuinverlichting voor een veiliger gevoel, wist je dat het is bewezen dat er aanzienlijk minder inbraken zijn bij huizen waar er buitenverlichting aanwezig is?

Niet alleen het functionele en het veiligheidsgevoel is belangrijk ook kan verlichting voor de juiste sfeer in je tuin zorgen. ’s Avonds gezellig eten en drinken met familie of vrienden, op mooie dagen extra lang kunnen genieten van het buitenleven kan enkel en alleen met de juiste verlichting. Ook van binnen uit is het fijn dat je van een mooi verlichte tuin kan genieten. Zo breng je jouw buiten naar binnen. Kom naar onze showroom en ontdek ons winkeltuintje vol tuinverlichting of ontdek hier alvast een selectie van onze tuinverlichting.

Buitenmeubelen

Tuinmeubelen zijn tegenwoordig onmisbaar voor ieder terras en balkon. We hebben nu meer dan ooit het buitenleven kunnen appreciëren, daarom is een buitenplekje waar je ultiem kan genieten zeker geen overbodige luxe. Met een leuk tuinsetje creëer je je eigen zelfgemaakt plekje waar je tot rust kan komen en kan genieten van het goede weer.

Bij het uitkiezen van tuinmeubels dien je wel rekening te houden of ze wel geschikt zijn voor buiten. Wij kunnen jullie alvast helpen met de juiste keuze te maken. Het enige wat jullie dan nog moeten doen is vrienden en familie uitnodigen en genieten van een heerlijke BBQ, dineetje of lekker cocktail op je terras of balkon 😉. Sit back and relax! Ontdek hier alvast ons gamma van buitenmeubelen!