Lichtadvies

Licht is enorm belangrijk en speelt een grote rol in uw interieur als het op sfeer aankomt. Een goede verlichting is functioneel, sfeervol en energievriendelijk.

Voor de aanvang van een nieuwbouw, verbouwing of project laat je je daarom best adviseren voor uw verlichting alvorens te starten met de bouwwerken. Bij Den Ateljee werken we samen een plan uit dat vandaag maar ook op lange termijn zal voldoen aan uw lichtbehoeften en dat rekening houdt met jouw smaak, bouwstijl en budget.

Bij een lichtadvies zetten wij jouw persoonlijke wensen en jouw levensstijl voor op en wordt per ruimte aangegeven welk type verlichting het best kan worden gebruikt. Het plan bevat ook een selectie van armaturen, afbeeldingen en de nodige technische informatie.

Om de kwaliteit van het resultaat te garanderen hebben we de verdere uitwerking van uw lichtadvies gelinkt aan een aantal formules. Wanneer u kiest om samen het project af te werken worden deze kosten in mindering gebracht bij aankoop vanaf een minimum bedrag van de goederen. Zo is het juiste advies steeds gratis !

Formule 1: Bespreking in onze showroom (enkel op afspraak)

-       U brengt foto’s en/of een grondplan of toekomstige plannen van uw te verlichte ruimtes  mee naar onze showroom.
-       Alles wordt besproken en een offerte wordt voor u opgemaakt.-       Dit type van bezoek is volledig GRATIS
-       Vanaf 3 ruimtes gaan wij standaard over naar een formule 2  

Formule 2: Lichtadvies van bestaande en/of te renoveren ruimtes en/of tuinverlichting (enkel op afspraak)

-       Wij komen graag bij u ter plaatse met boeken en indien gewenst met demo toestellen om de desbetreffende ruimtes/tuin te bespreken,
-       Hierna wordt er voor u een offerte en een grondplan met aanduiding van de lichtpunten (2D ontwerp) opgesteld en voorgesteld in onze showroom zodat wij u dan ook de desbetreffende verlichting kunnen demonstreren...
-       Voor dit type bezoek vragen wij 75 EUR/incl. BTW binnen een straal van 10 km. Indien verder komt er een kilometervergoeding bij van €0,35/km. Bij aankoop van verlichting wordt de 75 EUR in mindering gebracht en is uw lichtadvies dus GRATIS

Formule 3: Lichtadvies voor een nieuwbouwwoning. (enkel op afspraak)

-       U stuurt de plannen digitaal door
-       De eerste afspraak komen we samen in de showroom om het plan te bespreken. Hierbij komen we te weten hoe jullie droomwoning eruit moet zien, wat jullie mooi vinden, wat jullie budget is etc. … .  Deze afspraak duurt ongeveer een uurtje
-       Bij de tweede afspraak stellen wij u graag het lichtadvies voor in onze showroom. U ontvangt een offerte en een A3 plan van uw woning met de desbetreffende lichtpunten op en foto’s van de armaturen.   
-       Bij akkoord van de offerte ontvangt u een plan met afmetingen en een technische fiche van alle armaturen zodat u of uw elektricien alle lichtpunten op een correcte manier kan voorzien.
-       Voor deze formule vragen wij 450 EUR/incl. BTW. binnen een straal van 10 km. Indien verder komt er een kilometervergoeding bij van €0,35/km. Bij aankoop vanaf 4500 EUR incl. BTW krijgt u de 450 EUR/incl. BTW van de lichtstudie terug en is uw lichtadvies dus GRATIS

Natuurlijk kunnen wij jou ook helpen in het zoeken naar een goede oplossing met het juiste advies voor uw specifieke vraag. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Wil u graag op volledig vlak advies voor zowel verlichting als interieur, vraag dan naar de voorwaarden via info@denateljee.com.

Ook op professioneel vlak kan u bij ons terecht. Bent u installateur, architect, interieurarchitect, schrijnwerker,… vraag dan naar uw voorwaarden via info@denateljee.com.


Maak hier uw afspraak

Onze Merken

Dit is een beperkt overzicht van het ruime gamma dat Den Ateljee kan aanbieden of kan tonen in de winkel.

Wil je meer zien? Neem een kijkje op de websites van de leveranciers. Wat jullie daar vinden, kunnen wij bestellen.

 • Its about romi
 • Trizo 21
 • Bel lighting
 • Authentage
 • Original home
 • Atelier sedap
 • Beam
 • Zuiver
 • Zuiver
 • Normann Copenhagen
 • Megaman
 • Bel lighting
 • Marset
 • Orbit belgium
 • Dutchbone
Bekijk alle merken

Shop online

Online shoppen was nog nooit zo gemakkelijk, kies vanuit je luie zetel of vanachter je PC de leukste spullen om je interieur op te vrolijken.

Ontdek de webshop