Hoe werkt een interieurstyling

Interieurstyling

Weet je niet goed hoe te beginnen met het inrichting van jouw interieur? Zou je graag geholpen worden bij het kiezen van de juiste meubeltjes en/of verlichting? Wij gaan persoonlijk met je in gesprek om jouw stijl te bespreken. Ons streven is om een weerspiegeling van jouw karakter door te voeren in het interieur. De slaapkamer, woonkamer of al je andere ruimtes inrichten met bijpassende accessoires? Wij helpen je graag bij het vinden van passende artikelen om de totale sfeer te versterken.

Bij een interieurstyling van Den Ateljee combineren wij de creativiteit van onze interieur specialiste Aline en de ervaring en deskundigheid van onze lichtadviseur Jan. Hierdoor krijg je een samenwerking die jouw ruimtes meer dan ten goede komt!

Onze troeven zijn het persoonlijk contact met u als klant, de levering en plaatsing van de goederen, en onze neus voor Scandinavisch design. 

In een eerste gesprek bespreken we uw wensen en behoeften, de verschillende ruimtes en de mogelijkheden. Dit kan op basis van uw bouwplannen en foto’s. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden in de toonzaal of op locatie. Om de kwaliteit van het resultaat te garanderen hebben we de verdere uitwerking van uw interieuradvies gelinkt aan een aantal formules. Wanneer u kiest om samen het project af te werken worden deze kosten in mindering gebracht bij aankoop van de goederen. Zo is het juiste advies steeds gratis !

Formule 1: Bespreking in onze showroom (liefst op afspraak)

-       U brengt foto’s en/of een grondplan of toekomstige plannen van uw in te richten ruimtes  mee naar onze showroom.
-       Alles wordt besproken en een offerte wordt voor u opgemaakt.
-       Dit type van bezoek is volledig GRATIS
-       Vanuit deze formule kan er geopteerd worden voor een formule 2 of 3 afhankelijk van de grootte van interieurstyling.

Formule 2: Interieurstyling van 1 ruimte (enkel op afspraak)

-       Wij komen graag bij u ter plaatse om de desbetreffende ruimtes te bespreken
-       Hierna wordt er voor u een offerte (zonder moodboard en zonder 3D) opgesteld en voorgesteld in onze showroom.
-       Voor dit type bezoek vragen wij 75 EUR/incl. BTW

Formule 3: Interieurstyling vanaf 1 ruimte (enkel op afspraak)

-       Wij komen bij u ter plaatse om de desbetreffende ruimtes te bespreken. 
-       Nadien wordt er een offerte, een interieurplan, moodboard en 3D visualisatie opgemaakt en voorgesteld in onze showroom.
-       Voor deze formule vragen wij 350 EUR/incl. BTW

Bovenstaande tarieven worden in mindering gebracht van wanneer u akkoord gaat met de offerte.

Wil je onze ideeën op jouw ruimte los laten? Maak dan hier een afspraak,  of bij u thuis, of in onze showroom zodat we u met onze volle aandacht kunnen bijstaan gepaard met een heerlijk tasje koffie.

Ook op professioneel vlak kan u bij ons terecht. Wil u meer sfeer creëren op uw werkplek. Of brengt u graag wat meer leven en beleving in uw toonzaal dan bent u ook bij ons op het juiste adres. Wij kleden graag uw boxen, polyvalente ruimte of bureau aan om zo van uw werkplek een aangename plek te maken.  Een plek waar uw werknemers elke dag met plezier komen werken. Een plek waar uw klanten helemaal verkocht zijn van uw producten. Of een ruimte waar uw klanten met plezier eventjes wat langer wachten omdat ze zich volledig thuis voelen.

Onze Merken

Dit is een beperkt overzicht van het ruime gamma dat Den Ateljee kan aanbieden of kan tonen in de winkel.

Wil je meer zien? Neem een kijkje op de websites van de leveranciers. Wat jullie daar vinden, kunnen wij bestellen.

 • Zuiver
 • Terzo light
 • coisa
 • Teconex
 • Beam
 • Terzo light
 • Fleur Fatale
 • Bel lighting
 • Muja Juma
 • Atelier sedap
 • Innermost
 • Jots
 • Light Point
 • Fest Amsterdam
 • Catellani & Smith
Bekijk alle merken

Shop online

Online shoppen was nog nooit zo gemakkelijk, kies vanuit je luie zetel of vanachter je PC de leukste spullen om je interieur op te vrolijken.

Ontdek de webshop