Interieurinspiratie voor de feestdagen

04 december 2018

Een uitnodigende feesttafel

Eigenlijk heb je niet veel nodig om een prachtige en feestelijke tafel te creëren. Neem bijvoorbeeld wat takjes uit je kerstboom, haal je mooiste kerstballen boven en drapeer ze over de tafel. Vergeet natuurlijk ook geen mooi servies en een bijpassend bestek: ook dat doet wonderen!


Kerstboom: grote of kleine droom

Het hoeft niet altijd groots te zijn. Heb je plaats en budget voor een gigantische boom? Doen! Lukt dat je niet, dan kan je ook met een kleine kerstboom veel sfeer geven aan je interieur. Zelfs enkele takken kunnen je huis instant omtoveren tot een gezellig samenzijn.


Pimp your christmas: het interieur

Enkele hoekjes van je huis aanpakken hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Wat kerstballen in een mand of vaas of wat takken van een kerstboom laten bengelen vanaf het plafond en klaar is Kees. Zo heb je meteen die heerlijke kerstsfeer in huis, zonder dat het veel moeite of geld gekost heeft.


Vergeet de verlichting niet

Heb je er al eens bij stilgestaan dat kerstlampjes helemaal niet per se in de boom moeten hangen? Laat gerust je creativiteit de vrije loop en hang ze bijvoorbeeld rond je open haard. Of drapeer ze mooi in een schaal of vaas.

Verlichting brengt je huis altijd meteen in de juiste stemming. Ook kaarsjes kunnen hiervoor zorgen. Doof de lampen in je huis en steek een paar exemplaren aan, je zal meteen voelen welke gezellige warmte je huis overneemt. Heerlijk! Een beetje schrik van echte kaarsen, geen probleem tegenwoordig heb je ook mooie LED kaarsen die net echt lijken


Doe je graag nog meer inspiratie op? Neem zeker een kijkje op onze Pinterest pagina https://www.pinterest.com/denateljee/christmas/. Hier vind je onze tips voor een gezellige kerst!

. Hier vind je onze tips voor een gezellige kerst!. Hier vind je onze tips voor een gezellige kerst!

Recente Blogposts