Steun ondernemers van hier

06 november 2020

Wat een toestanden weer. De Corona cijfers blijven maar stijgen. Helaas is dit voor onze winkel ook geen goed nieuws. Tot begin december zitten we al zeker in een lockdown. Stiekem hopen we dat iedereen echt zijn best doet om die cijfers te doen dalen. Zo zouden we eventueel begin december terug open kunnen gaan zodat we onze cadeautjes voor de feestdagen kunnen scoren. Maar dat kan natuurlijk enkel en alleen als die cijfers dalen. Dus doe het niet enkel voor jezelf maar ook voor al die mensen in de zorg, voor iedereen die kwetsbaar is, maar ook voor onze lokale ondernemers. Zodat wij allemaal binnenkort terug open kunnen gaan en jullie terug persoonlijk kunnen ontvangen.

Voor nu is onze toonzaal dan misschien wel gesloten maar online blijven we zeker bereikbaar. Check zeker onze webshop want eigenlijk is dat gewoon onze virtuele toonzaal. We blijven ook continu onze webshop verbeteren zodat jullie de leukste items heel gemakkelijk online kunnen terugvinden.

Check zeker onze nieuwste pagina "de leukste cadeautjes" voor de komende feestdagen. Hier vinden jullie de leukste cadeaus voor ieders budget. ;-)

Heb je vragen, nood aan advies, zou je eens iets willen uittesten? Vragen en advies kunnen we online via chat organiseren. Hiervoor maakt u best een afspraak via mail. En voor het uittesten van meubeltjes? Deze kan je steeds eens komen ophalen in onze showroom en presenteren en uittesten bij u thuis (enkel met wat we hebben staan natuurlijk). Zo ben je altijd zeker van je aankoop.

Samen kunnen we dit.

Groetjes Jan en Aline

Recente Blogposts