Oh My Bag: eco-friendly met een vintage touch

02 augustus 2018

Vandaag stellen wij jullie met een plezier een nieuw merk voor. Oh My Bag is een Nederlands eco-friendly label van handtassen en accessoires dat hélemaal bij Den Ateljee past en waarvan we heel trots zijn dat we het nu ook aan jullie kunnen laten zien.

Ontwerpster Paulien Wesselink gelooft sterk in fairtrade, net als wij. De handtassen van Oh My Bag zijn ontworpen en vervaardigd met respect voor mens en milieu. Een mooie tas met een vintage feel die tegelijk duurzaam & kwalitatief is.

Gelijke en eerlijke kansen

Paulien Wesselink, de ontwerpster, trok in 2010 naar India en leerde daar enkele leerproducenten kennen. Ze wilde hier graag een bedrijf opzetten dat eerlijk en correct zou omgaan met z’n werknemers. En daar zorgde ze voor!

Met haar merk Oh My Bag betaalt ze eerlijke lonen, zorgt ze voor onderwijs en krijgen vrouwen gelijke kansen. De tassen worden gemaakt in een veilige en propere omgeving, weg van schadelijke en giftige stoffen en met de focus op de vermindering van CO² uitstoot.

Details met dat tikkeltje extra

De Oh My Bag tassen zijn funky, fun & functional en zijn bekend om hun leuke details. Ze geven je net dat tikkeltje extra! Deze tassen zijn dus duidelijk niet zomaar een handtas, maar hebben allemaal een verhaal. Een tijdloze, elegante en modieuze handtas die zorgt voor een betere wereld. One bag at a time!

Trots om dit fairtrade merk nu ook in ons assortiment te hebben…

Recente Blogposts