Flessenwerk, Men's Society & Mmood: drie nieuwe originele merken in huis

31 oktober 2017

Regelmatig halen wij originele en toffe nieuwe merken binnen in Den Ateljee. Vandaag stellen wij er 3 van onze nieuwe ontdekkingen voor: Flessenwerk, Men's Society & Mmood. 

Een origineel cadeau voor de verzorgde man

De collectie van Men's Society bestaat uit verzorgingsproducten voor de man. Denk aan  baardolie en scheerbalsem of een schoensmeer kit. Ze geven het misschien niet toe, maar onze mannen hebben ook wel eens graag een cadeau'tje.

Waarom geen leuke scheer-kit, of een stijlvolle flacon zodat hij z'n favoriete drank overal kan meenemen. Een origineel cadeau voor een man die er graag verzorgd uitziet! 

De hele familie aan één tafel

Komen jouw kinderen vaak thuis met vriendjes of nodig je last minute graag je familie uit?  Dan maakt de "4 Seconds" van MMooD de onverwachte gast van harte welkom.

De 4 seconds tafel van MMood is alles wat een tafel moet zijn én meer! Met z'n natuurlijk massief eikenhouten poten en witte tafelblad krijgt de tafel een scandinavische look, maar er is meer. Het bezit namelijk een gepatenteerd uitschuifsysteem dat plaats kan bieden tot maximum 9 personen!

En daarmee is nog niet alles gezegd, want je kan ze ook nog verkrijgen in 7 verschillende kleuren en 2 aparte formaten. Met de 4 seconds van Mmood krijg je een stijlvolle eettafel met uniek uitschuif-systeem en ontwerp van Belgische bodem in huis!

Geluk zit in een klein flesje

Originele, verantwoorde cadeaus die niet op iedere hoek van de straat te verkrijgen zijn! Geschenken die niet zo maar ‘op de grote hoop’ verdwijnen, maar die je bijblijven.

Kom deze drie nieuwe merken ontdekken in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop.

Recente Blogposts