Actie verlichting Zuiver & Dutchbone

23 februari 2018
Met wandlampen en spots verlicht je niet alleen je interieur, ze plaatsen ook je persoonlijke schatten, waardevolle erfstukken en souvenirs in de schijnwerper. Dat is waar het interieur op dit moment om draait; de perfecte mix van persoonlijke bezittingen met interieurproducten van nu.

Een dierbaar schilderij krijgt een prominente plek in het interieur door het uit te lichten met een mooie spot. Een waardevolle vaas of een bijzonder souvenir van een verre reis werpt hoge ogen door het te beschijnen met een fraaie wandlamp.

Ben je op zoek naar leeslicht naast de bank of werklicht boven de eettafel en het bureau? Laat je inspireren door ons ruime aanbod en kies verlichting die bij jouw wensen en persoonlijke interieursmaak past.Hieronder geven je we je alvast het Zuiver stappenplan mee:

1. Basisverlichting
Dit is verlichting die je aanzet bij binnenkomst. Denk aan inbouw- en opbouwspots of een plafonnie?re.
2. Functionele verlichting
Je weet waar de zithoek komt, de eetkamer en wellicht een werkplek of leeshoekje. Op deze plekken heb je functioneel licht nodig.
3. Accentverlichting
Boekenkast, schilderij of een ander kunstobject wat je graag wilt verlichten? Kies dan voor accentverlichting, bedoeld om objecten mee uit te lichten.
4. Sfeerverlichting
Daar waar nog geen basislicht, functioneel licht of accentverlichting is, mag je een sfeerlamp neerzetten.
Kies voor lampen die zacht, indirect licht verspreiden.
Geniet van 24 februari 2018 tot en met 4 maart 2018 nu van 15% korting op het volledige verlichtingsgamma van Zuiver en DutchboneRecente Blogposts