Inspiratie voor de feestdagen

16 december 2019

Munio Candela zepen en kaarsen
Nieuw in ons gamma zijn deze natuurlijke zepen van Munio Candela. Verpakt in een milieubewuste verpakking waardoor je niet alleen zorg draagt voor jezelf maar ook voor de planeet. 
Ontdek hier het volledige gamma»

Theelichtjes/bloempotjes House Raccoon
Wat vind je van deze leuke potjes/ theelichtjes van House Raccoon. Ideaal om jouw feesttafel mee aan te kleden. Ze zijn niet alleen mooi, voor elk verkocht product planten zij ergens een boom. Al hun producten worden gemaakt in de sociale werkplaats Mivas. Op elke verpakking staat een barcode. Zo kan je zien waar jouw boom geplant wordt en door wie het gemaakt en ingepakt is. 
Bekijk hier het hele assortiment»

Sjaal Coisa
Coisa geeft wol een tweede leven en maakt voor haar nieuwe collectie gebruik van gerecycleerd wol.
Goed voor de aarde, heerlijk zacht en warm voor je huid. Wol ventileert namelijk, is licht, behoudt haar vorm en heeft een lange levensduur.
Bekijk hier alle kleuren»

Wijn karaf
Heb je deze super gave wijnkaraf van Lyngby in transparant en duurzaam glas al gezien? Deze prachtige wijnkaraf is gewoon een must-have als je een zwak hebt voor wijn. Ook als waterkan presenteert hij mooi op alle feestelijke tafels
Shop deze karaf»

Compacte spiegel Odeme
Deze glamoureuze compact spiegel van Odeme is een verfijnde manier om je make-up te controleren; klap het open voor retouches onderweg, of gebruik het voor detailwerk zoals het verzorgen van je wenkbrauwen.
Ontdek hier de hele collectie van Men's Society» 

Bluetooth box Mino L
Een gebooste Mino om je interieur te vullen met een hoge geluidskwaliteit, zonder in te leveren op stijl. Met zijn slanke ontwerp en uitstekende prestaties, is Mino L gewoon de perfecte metgezel om overal mee naartoe te nemen. Dankzij de draadloze Bluetooth-verbinding kan het worden gebruikt om handsfree te bellen en als externe selfie-trigger.
Ontdek hier alle bluethootboxen»

Recente Blogposts